Alfabetmennesker

 

Hørte en kaffe-reklame på radioen nå. De har dannet en støttegruppe på FB for B-mennesker. Jeg måtte inn i se. Joda, over 10.000 følgere :) Gruppen ble opprettet 1 juni, så jeg henger visst litt etter. Mange artige innlegg og kommentarer. Kan ikke noe for det, men har litt sansen for sånt :)

Jada, jeg ser humoren i det og det er en genial reklame for kaffen. Kaffe ja. Det begynner å bli noen år siden jeg kunne nyte en kopp, uten at det fikk uante konsekvenser.  Nyt en kopp, tell til 3, unna vei og nåde den som var på nærmeste sanitære anlegg 😂 Morbus Chron på sitt aller artigste 😜

Men, tilbake til start. Altså vi skal nå absolutt havne i en bås, uansett hva det gjelder. Jeg liker meg ikke i bås. Jeg vil være unik. Men av en eller annen merkelig grunn blir jeg alltid tjora fast i en passende, eller upassende, bås. Og der blir man gjerne stående. Ihvertfall hvis det er noen andre som har satt deg der. Men dette med alfabetmennske, tenkte jeg, der har jeg vært innom de fleste kategorier. Jeg er rastløs av natur og har ikke alltid fulgt "normalen".

Ungdomsåra var jeg et utprega B-menneske.. det er ihvertfall normalt i den alderen, så jeg starta bra 😊 Så ble jeg litt mer voksen og ansvarsbevisst. Da tvang jeg meg ut av B-båsen og over i kategori A. Men der var jeg ikke så godt tjora fast, i den A-båsen, og var noe ustabil. Har hatt noen jobbsituasjonen som har medført skiftordning. All ære til de som jobber fast på skift . Jeg er nå gift med et slikt vesen og skjønner ikke hvordan han klarer det ❤️Her snakker vi full selvdisiplin og jernvilje! For det å snu døgnet er rett og slett vanskelig. Så mitt opphold i C-båsen ble noe turbulent. Du vet, det er der det er full fart, til alle døgnets tider og søvn var oppskrytt.

Men nå da? Jeg er kronisk trøtt og sliten 24/7 som følge av sykdom og/eller behandling. Kan fint sove i 12-14 timer i døgnet, til alle døgnets tider, når som helst og hvor som helst. Det finnes vel ikke  en alfabetbås for det? For jeg er jo unik, ikke sant? Må vel over i dyreriket og knakke på båsen til dovendyret da vel?

Men etter et kjapt Googlesøk ble det nok en nedtur. Hei, jeg heter Laila og jeg er et D-menneske. Velkommen til min bås!

Fant ingen opplysninger om E-mennesker, men det kommer nok 😊 

Sov godt. 

#søvn #morbus #chron #bås

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laila Wang

Laila Wang

44, Halden

Har nå blitt ei godt voksen dame jeg da. Jeg lever med Morbus Chron, men jeg vil likevel forsøke å blogge om ting jeg gjør og opplever til TROSS for denne sykdommen. Ikke fokusere så alt for mye på hva jeg IKKE kan gjøre. Med åra har jeg pådratt meg en drøss med interesser, så det eneste jeg kan love er at denne bloggen ikke blir ensidig. Jeg vil skrive om alt. Fortid, nåtid og litt om fremtiden. Sykdommen er der, men den skal ikke få styre livet mitt!!!! Målet er 3-4 blogger hver uke med sterkt varierende innhold. Følg meg gjerne på Instagram Lerw73

Kategorier

Arkiv

hits